Sastojci:
- 200 g sira Emmentalera
- 16 cherri paradajz
- 16 grnčica svežeg bosiljka
- 16 čačkalica
Sos :
- 20 g sveže lišće bosiljka
- 40 g karanfilića
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica soli
- 2 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Operite cherry paradajz i presecite svaki na pola. Sir isecite na kockice.
OPerite lišće bosiljka i posušite, pa sameljite.
Pomešajte kafanfilić, bosiljak, so, izgnječen beli luk i maslonovo ulje pa u tu smesu ubacite sir i izmešajte.
Možete i da pomešate sve sastojke pa onda sve zajedno da izblendirate.
Ostavite sir u toj smesi nekoliko sati u frižideru.
Po fotografiji vidite kako se “pakuje”.
Paradajz, list bosiljka, sir, list bosiljka pa paradajz nižući na čačkalicu.
Nema komentara:
Objavi komentar